ellentherandom

Alla inlägg under februari 2013

Av Ellen Sellgren - 7 februari 2013 08:56

Vaknade vid 8 av att Wilmer kom upp och väckte mig. Låg kvar i sängen i en kvart och drog mig. Sedan gick jag ner och åt lite frukost men det var inte så bra för jag började må illa efter. Så nu ligger jag här i min säng och mår illa. Funderar på att sätta igång en film och bara ta det lungt nu på morgonen.

Senare idag ska jag nog städa mitt rum som alldrig blev av igår och kanske möblera om lite. Jag blev inte så nöjd med min förra placerin. Det enda som jag gillade var att jag fick mer yta på rummet men möbleringen blev bara ful. Nu ska jag luta mig tillbaka med en film på paddan. Bloggar kanske mer sen!

ANNONS
Av Ellen Sellgren - 6 februari 2013 16:07

Lite egopics från mobilen...

ANNONS
Av Ellen Sellgren - 6 februari 2013 10:37

Igår så gjorde jag ett blogginlägg som inte visade sig på här på bloggen. Eller i alla fall inte på paddan. Oh så byttes visa tecken ut ur texten lite på förra inlägget. Jag blev irriterad såklart. Men men, vaknade vid nio idag och känner mig jätte trött. Det blev att stanna hemma idag från skolan igen. Ganska skönt ändå att få sova lite längre. Det blir nog att fara till skolan imorgon för jag känner att jag är på bättringsvägen. Idag ska jag plugga lite matte eftersom att vi har prov på fredag. Jag ska även städa mitt rum för att det är rätt så stökigt... Kommer säkert nån mer uppdatering idag!

Av Ellen Sellgren - 5 februari 2013 14:07

Hade lite bilder från i höstas när jag och maja var ute och fotade... Inte så många, men några i alla fall!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se