ellentherandom

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2013

?

Av Ellen Sellgren - 6 augusti 2013 18:45

Jag kom inte på någon eubrik så ni fick ett fint hjärta istället. Idag har jag inte gjort nånting. Så därför kommer detta inlägget,bli det roligaste nånsin! Skoja bara med er lite... Well, har ätit tacos till middag och nu ligger jag och jäser på min säng medancjag kollar youtube. Har lite planer för kvällen så hoppas att inhet ändras annars kommer denna dag sluta med att jag sitter och gråter i ett hörn... Haha nädå.

Jag fick en brochyr i posten idag från STS och jag trodde att det var till mig men nä det var det inte. Det var till "vårdnadshavare". Det stod typ lite fakta och så på den så att föräldrarna ttp skulle få veta lite mer innan dom bestämmde sig för att skicka deras barn på en språkresa. Hade inte behövt den eftersom att mina föräldrar redan låter mig åka.

Jag kommer säkert att slänga in ett litet inlägg senare ikväll och gör jag inte det så kommer det ett imorgon. Hej då! ?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellen Sellgren - 7 januari 2014 15:31


Tråkigt att skolan börjar imorgon... Aldrig att jag kommer orka kliva upp halv 7... Men har ju inget val. Ska i alla fall få bli kul att träffa alla kompisar igen! Idag har jag varit hundvakt och sovit på soffan hela dagen haha. Riktigt skönt att...

Av Ellen Sellgren - 6 januari 2014 16:17

Idag har jag inte gjort så mycket heller. Det låter typ som att jag har haft världens tråkigaste lov men det är faktiskt väldigt sköntför nu har jag fått tid på mig att bara ta det lugnt och slippa tänka på en massa saker. imorgon är det sistya dage ...

Av Ellen Sellgren - 5 januari 2014 16:33


 

Av Ellen Sellgren - 4 januari 2014 19:45

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se