ellentherandom

Alla inlägg under augusti 2013

Av Ellen Sellgren - 5 augusti 2013 11:56

   

ANNONS
Av Ellen Sellgren - 5 augusti 2013 11:07

Förlåt för en usel uppdatering men jag kan börja med att jag har varit i stugan från lördag till söndag så jag har inte kunnat göra något inlägg eftersom att jag inte hade internet där. Har fotat väldigt mycket och jobbat lite på brännan. Tror inte jag gjorde något mer där haha.

Idag vaknade jag vid halv 11 och det gick inte att somna om för det var för varmt i rummet. Äntligen har jag en ledig vecka efter allt jobbande. Har inga planer för idag men jag får väl se om nån är hemma och vill hitta på något. Eller så tar jag bara en dag för mig själv.

Jag har jätte stor lust att shoppa men jag har bestämmt mig för att jag inte ska köpa så mycket under året utan bara saker jag verkligen behöver för att jag har räknat ihop ungefär hur mycket pengar jag ska ha med mig till Malta och eftersom att jag fyller år i november och allt typ händer nu i vinter så kommer jag ha det svårare att spara pengar till våren. Och jag vill ju kunna shoppa i Malta. Vi får se hur det blir. Mamma och pappa köper ju det mesta som jag behöver ändå.

ANNONS
Av Ellen Sellgren - 1 augusti 2013 15:21

Idag vaknade jag vid halv 12. Kändes rätt så skönt att få lite sovmorgon när man inte fått det på några dagar. Har hunnit vara ute med hundarna och fixat mig lite. Om ett tag åker mamma till jobbet och jag börjar jobba som vanligt. Fast idag jobbar jag bara i en timme för att pappa kommer hem rätt så snabbt efter mamma har farit.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med Maja på facetime. Efter jag har jobbat ska jag hitta på något med henne. Har inte så stora planer. Blir nog att bara ta det lungt antar jag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se