ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 11 november 2012 16:41

Jag har nyss ätit middag och maten var okej. Vi åt någon konstig pastasås med lax. Har också varit ute på en promenad med Elton och Soya i dubbelkoppel. Det gick ganska bra men ibland så skulle dom retas lite med varandra. Men nu ska jag göra lite skolarbeten och beställa One directions ny album ''Take me home''. Ses!


 

 

Av Ellen Sellgren - 11 november 2012 13:09

Kom hem från gudstjänsten för ett litet tag sen. Det var tråkigt och jag höll på att somna! Jag har nyss ätit lunch och nu ska jag städa. Bye bye! :)

Av Ellen Sellgren - 11 november 2012 08:56

Godmorgon! Har vaknat för ett litet tag sen. Ska på gudstjänst senare. Måste gå på det eftersom att jag ska konfirmera mig till sommaren. Jag har varit på två gudstjänster så jag har sju kvar efter den här. Igår kom Soya hem till oss igen. Bloggar mer senare!

Av Ellen Sellgren - 10 november 2012 13:16

Jag har bestämmt mig för att inte lägga ner denna blogg. Jag ska försöka att blogga mer. Tänkte bjuda på lite ego bilder och lite annat!


             


Av Ellen Sellgren - 13 september 2012 16:23

Hej. Jag funderar på att lägga ner denna blogg eftersom att jag inte bloggar så mycket. jag har helt enkelt inte tid. Så vi får se hur det blir. Och sen så mår jag inte så bra heller...

Av Ellen Sellgren - 18 augusti 2012 16:23

Hej! Ledsen att jag inte har bloggat på hela sommaren men jag har helt enkelt inte haft tid. Istället så har jag fotat en hel del och tänkte därför ha en liten bild bomb. Har fotat mest i stugan för att man kan få så fina bilder där. Varsegod att ta för er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Inte bästa kavilten direkt eftersom jag fotade med en digital kamera.

Av Ellen Sellgren - 3 juli 2012 23:25

Hejsan, jag har inte bloggat på länge men nu är jag tillbaka!:D Idag har jag varit i stugan en snabb sväng och kollat läget.  Vi ska sova där på torsdag så då kanske ag inte kommer att vara så uppdaterad. Imorgon ska jag vara med Anna. Det ska bl jätte roligt! Men jag börjar känna mig lite trött nu så god natt.


Snälla följ mig på instagram! Jag heter @ellentherandom   :)

Av Ellen Sellgren - 16 juni 2012 00:04

Godmorgon kan man ju säga för nu är det en ny dag. Sitter och skypr med Maja och kollar lite bloggar. Det händer inte så mycket mer. Imorgon ska jag åka till mormor och morfar och hjälpa dom att måla huset. Ska försöka vara uppdaterad där. har inte så mycket mer att skriva denna natt så jag säger väl hej då!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se