ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 23 maj 2012 16:43

har varit i skolan och det har inte hänt så mycket. Vi var och spelade fotboll på Skogsvallen. Det var kul. Sen åkte jag buss hem och det var jätte tråkigt. Nu ska jag äta och sen blir det att fara på träning. imorgon ska jag sova över på skolan och det ska bli jätte kul. Längtar verkligen till imorgon. Bloggar mer imorgon om jag har tid


 


Av Ellen Sellgren - 22 maj 2012 20:34

  Idag har jag varit i skolan och haft idrott. På vägen dit fotade jag lite. Sedan när jag kom hem var jag med Maja och Sophie. Jag har också fotat lite från det. Maja gick hem nyss. Annars så har det inte hänt så mycket mer idag. Blev inte så långt inlägg men jag bloggar nog mer imorgon. 

 

   

    

 

     


 
Av Ellen Sellgren - 22 maj 2012 07:43

Har fixat mig och känner mig färdig för att dra till skolan. Ska bara ta ut Elton på en liten promenad. Åker till skolan tidigare för att vara lite social med mina vänner. Senare idag ska jag vara med Maja. Hon åker utomlands på Fredag och jag kommer att sakna henne sååå mycket. Under tiden hon är borta ska jag sköta om Per-filip. Igår var jag jätte överr trött på skolan och varför vet jag inte men jag satt och skrattade hela tiden. hoppas att jag inte är så trött idag. Nu drar jag ut med Elton.


 

Bjuder på denna härliga sommar bild som Alma har fotat :D 

Av Ellen Sellgren - 20 maj 2012 21:06

Har nyss dushat efter en kul men tröttsam träning. Jag har varit trött hela dagen men har ändå orkat åka hem till Vilma. Vi hittade gammla bilder och en video när vi dansade. Sjukt flummigt. men nu ska jag se på lite tv. Det blev ett kort inlägg idag men jag kanske bloggar mer imorgon om jag hinner.


 

Av Ellen Sellgren - 19 maj 2012 20:53

   Har en bildbomb idag med blandade bilder mest från igår:)


 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

 

 

    

 

 

  

    

 

 

 

   

 

 

   

 

  '

 

 

 

 

 

 

  

 


Här var alla bilderna och det kanske kommer mer imorgon. Mer bilder finns på Almas blogg   http://isprinssesan.blogg.se/index.html


  

  

Av Ellen Sellgren - 19 maj 2012 20:30

Jag är så jävla slut. Igår var jag på Fest hos Anna. Vi hade verkligen kul. Vi gjorde lite olika saker. Men det roligaste tyckte jag var att bara få umgås med alla underbara! Klockan 11 ungefär gick vi på en promenad ner till hamnen och fotade lite. Det blev sjukt fina bilder. Lägger upp en bild bomb snart.Vi var ute 3 gånger den natten. Jag somnade inte förrän vid 5 på morgonen och jag var väldigt smart för vi hade match nästa dag. Men jag blev faktiskt piggare av att vara ute. Vi fotade vid soluppgången. Dom so inte var med ifrån klassen missade verkligen något. Hoppas vi kan göra om det här. Bilderna kommer snart men alla kanske inte kommer idag för jag får dom flesta bilderna från Almas kamera.

Av Ellen Sellgren - 16 maj 2012 15:28

Har nyss kommit hem från en kul men slitig dag på Storhedens konditori. Jag har praoat där i 3 dagar och jag Anna och Bea har fått baka och göra baguetter.Eftersom att det var sista dagen idag så fick vi göra varsin tårta med exakt vad vi ville på den. min tårta smakar nog inte lika bra som den ser ut och jag kan säga att den ser helt okej ut.Sedan så hade vi gjort 20 baguetter för mycket så Jag och Bea fick ta med oss några hem så nu har jag lunch för hela helgen. Dom här tre dagarna har som sagt varit jätte roliga men det ska verkligen bli skönt med lov. På fredag så kommer jag att sova hos Anna till på lördag så tror inte att jag kommer att vara så aktiv då men jag kan nog i alla fall blogga imorgon. Lägger upp lite bilder på tårtan och lite annat om jag orkar.


Jag har fastnat på den här låten. Går typ och sjunger den hela tiden:)

Av Ellen Sellgren - 12 maj 2012 16:43

Har inte bloggat på några dagar men har inte bara haft tid. Måste verkligen skärpa mig. Jag har spelat match idag mot BAIK och det blev 0-0 fast jag tycker att vi borde ha vunnit för vi spelade bättre. Jag sitter och väntar på att Maja ska komma hem. Senare ikväll blir det nog att ta det lungt och bara vara. försöker att blogga snart igen:)

 

Inte så fin bild men bjuder på den:)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se