ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 10 maj 2012 14:21

Sitter på skolan och bloggar just nu. Vi slutar om typ en halvtimme. Ska kanske vara med Maja sen. Jag Bea och Anna ska ringa om prao nu men jag vill inte det för jag tycker att det är pinsamt. Men snart är det min tur att prata. Kanske bloggar senare.

Av Ellen Sellgren - 9 maj 2012 16:49

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Gick ut med Elton och till min förvåning började det regna. Tåkigt men endå bra för då regnar ju snön bort. Jag gillar inte att träna i regnet så jag hoppas att det slutar. Annars får man göra det bästa av situationen.hinner inte blogga så ycket mer men imorgon ska jag plugga lite vid datorn så då kan jag även lägga upp lite bilder från en promenad igår.

Av Ellen Sellgren - 6 maj 2012 16:50

Tog lite bilder från almas blogg www.isprinssesan.blogg.se


  

Jag, Anna och vilma bakom en klocka:) 

 

Tog den här bilden för att alla andra såg så bra ut på den, men inte jag.....


Ska gå och byta om nu;) 

Av Ellen Sellgren - 6 maj 2012 16:18

Det har snöat lite idag men nu skiner solen. Har nyss ätit och ska på träning om en liten stund. Hoppas verkligen inte att det börjar snöa igen. Har bara tagit det lungt idag. Helgen har gått så fort. Det är skola imorgon men jag önskar att det var lördag idag för jag har inte hunnit vila ut mig så jag orkar med att kliva upp tidigt på morgonen. Jag brukar bli piggare av att träna. Det kommer lite gäster senare. Bloggar mer imorgon om jag har tid:)

Av Ellen Sellgren - 5 maj 2012 20:01

Sitter och skypar med Maja. Det har snöat hela dagen. Inte roligt. Det kommer nog aldrig bli sommar. Det känns i alla fall som det. Spelade en tränings match igår mot sunderbyn. Vi vann med 5-1. Kändes väldigt skönt sen att komma hem och barra få ta det lungt. Har inte så mycket mer att skrive men bloggar snart igen:)

Av Ellen Sellgren - 3 maj 2012 07:52

Har nyss varit ute med Elton så att han får kissa innan jag åker till skolan. Har typ 7 minuter på mig att blogga.Sen måste jag stänga av datorn. Sjukt pirrigt inför ikväll. hinner inte hem idag äfter skolan så är ganska säker på att det inte blir något mer blogginlägg i dag men kanske. Måste dra nu.


   

Av Ellen Sellgren - 2 maj 2012 20:13

Nu är jag äntligen klar med mitt arbete. Känns lite pirrigt inför imorgon. Hinner inte hem imorgon efter skolan Så kanske inte hinner blogga imorgon men jag ska försöka. Har fotat lite på skolan idag så jag lägger upp lite bilder. Blir nog en tidig kväll idag så jag orkar med allt imorgon. God natt.


 


    


 

Undrar vem jag pratar med... 


 
 

    

 

Alma och Vilma:) 

Av Ellen Sellgren - 2 maj 2012 18:12

Jag har trott att det har varit måndag idag fast det har varit onsdag. Helt sjukt. Men i alla fall, Harn nyss bakat en daimkaka till öppet hus imorgon kväll då vi ska sälja fika till en klassresa och redovisa lite av vårat arbete för föräldrar. Jag jobbar om Skönhetstävlingar för barn / Barnmodeller. det är väldigt hemskt att man sminkar små barn och tvingar dom stoppa på sig korsettklänningar. Har varit på skolan idag och fotade lite. Kan lägga upp bilder senare om jag hinner. Ska jobba lite på min fakta till imorgon kväll nu.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se