ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 1 maj 2012 12:47

God morgon. Hade en sjukt rolig kväll igår med Sophie. Först var vi en sväng till majbrasan och Kollade när dom tände igång den. Sen for vi hem till henne och tittade lite på tv och satt vid datorn. Hade jätte roligt. Kanske bloggar mer senare.


 


Av Ellen Sellgren - 30 april 2012 15:55

Träning om en och en halv timme. Efter ska jag vara med Sophie och vi får se om vi tar en sväng förbi majbrasan ikväll. Annars så ska vi väll bara chilla lite och typ se film. Hoppas att det slutar regna för om det spöregnar när jag ska träna så kommer jag typ frysa ihjäl. Skönt att vi är lediga imorgon också. Jag tror mormor och morfar kommer snart men det är inte säkert för mormor mådde inte så bra. Synd isåfall för då får jag inte träffa Valle. men annars kommer jag nog ha kul ikväll:)

Av Ellen Sellgren - 30 april 2012 12:42

Jag har ätit lunch och lekt lite med Elton. Han är alldeles vild. Så var inte Phenix. Men jag saknar honom. Här kommer en liten bildbomb. Tog bara lite random bilder jag hittade på min kamera. Vissa bilder kanske redan har Visats.


 


 
  


 


 


               

Av Ellen Sellgren - 30 april 2012 11:35

Har nyss varit ute med Elton och det förvånade mig faktiskt att det var så varmt även om det inte är någon sol framme på himmelen. Kommer att göra ett till inlägg snart efter jag ätit lite lunch och så. Idag är det en riktigt bra dag att blogga för man har ju inte så mycket att göra för Elton ligger mest och sover. Bloggar snart:)

Av Ellen Sellgren - 30 april 2012 09:49

God morgon. Blev väckt typ 7 idag men sommnade om på soffan så har vaknat för ett litet tag sen. Har hunnit äta frukost. Jag är hemma själv idag till typ 1 för då kommer pappa hem. Senare idag kommer mormor och morfar och vi ska grilla. Första gången i år. Ska bli gott. Ska typ träna senare också. Just nu chillar jag bara lite med Elton breved mig. Ska gå ut på en liten promenad med han sen ut i solen. Vi åkte alldrig till stugan men Oskar hade datorn typ hela dagen och sen åkte jag och tränade. Vet inte om det blir någon majbrasa idag. Vi får se. ska kolla om man kan gå med någon kompis. Ska dra och ge vatten till Majas kanin snart också. Kanske bloggar mer sen.

Av Ellen Sellgren - 28 april 2012 15:30

Tycker faktiskt Att den här låten är bra...


Av Ellen Sellgren - 28 april 2012 15:00

Har nyss hjälpt Oscar att gör en gittarblogg. Länk kommer senare. har varit på intersport och Köpt ett par ny skor. det blev gröna converse. Ska nog fara ut och springa senare om jag Orkar. är väldigt trött. Far till stugan imorgon över dan så vi får se om jag bloggar något imorgon men jag ska försöka hålla mig uppdaterad så mycket jag kan.


 


 

Jag och min flummiga bror.... 


Skorna jag köpte. Kan lägga upp en bättre bild senare.

Av Ellen Sellgren - 27 april 2012 15:14

Iad har jag varit i skolan. Hade musik typ två lektioner och det var ganska chill. Maja åker bort idag så jag ska vara kaninvakt i helgen. Vet inte vad jag ska göra senare men just nu sitter jag och bara tar det lungt och myser med elton. Har lite bilder också som jag kan lägga upp. Bloggar mer senare om jag orkar.


 


 


 


 

Elton är trött 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se