ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 16 september 2013 16:49

Måndag idag igen då. Veckorna går ganska fort ändå så det är ett plus! Idag har det varit skola som vanligt. Hade riktigt kul på SO:n haha! Annars så har dagen varit helt okej. Åkte buss hem med Lina idag så jag fick lite motion från busshållplatsen och hem. Nu ska jag snart äta och efter det bara ta det lungt och kanske plugga. Känner inte för det men det måste göras. Jag ligger ju efter lite eftersom att jag var borta nästan hela förra veckan från skolan...

Av Ellen Sellgren - 15 september 2013 17:05

   

Av Ellen Sellgren - 13 september 2013 18:42

  

T-shirt - Lindex, Byxor - Ellos


Tog bara på mig något enkelt och ursäkta för den dåliga kvallan ska börja använda min kamera... :PAv Ellen Sellgren - 12 september 2013 13:27

Har åkt hem tidigare från skolan idag för jag mår inte bra. Orkar inte gå in på några detaljer... Så nu sitter jag i soffan med datorn i famnen och är uttråkad. Vet inte vad jag ska hitta på. Har ingen ork just nu att jobba med skoluppgifter även om jag måste göra det förr eller senare. Innan jag åkte hem med bussen så var jag in på biblioteket och lånade lite böcker eftersom att jag har typ kommit in i en ''läsperiod'' så jag fick med mig 2 böcker hem. Senare ska jag nog se en film och tjocka lite b&j... hehe.   

Av Ellen Sellgren - 12 september 2013 07:48

Hej! nu var det ett litet tag sedan. Jag ska snart gå till bussen men jag tänkte att jag kunde göra en liten uppdatering så ni vet att jag lever. Idag är det en helt vanlig skoldag, haha. Det är inte något speciellt som händer idag. 


Igår var jag på återträff med konfirmationen. Det var ganska kul. träffade några saknade personer och några nya. Man fick även lite information om en ledarskola om man ville gå den och jag tror jag ska gå den för om 2 år så kan jag få vara ledare i en konfirmationsgrupp och det är ett rätt så bra sommarjobb.


Annars så rullar livet på som vanligt och imorgon är det fredag och det ser jag verkligen fram emot. men ni får ha det bra! hej då! :)


   

Eftersom detta är mitt första inlääg från macbooken så får ni två heta bilder från Photo booth

Av Ellen Sellgren - 6 september 2013 21:58

Hej hej! Veckan har varit jobbig och helgen kommer inte heller att bli då lugn. Jag måste göra läxor... Förutom att vara i skolan så har jag hängt med maja eller haft lite kvalitetstid med mig själv. Fick en möjlighet i skolan att få byta från paddan till en dator så jag ska göra det. Då kommer det förmodligen komma fler inlägg med fotade bilder. Blev ett kort inlägg idag men det var i alla fall en liten uppdstering om vad som händer. Hej då!

Av Ellen Sellgren - 29 augusti 2013 18:31

Följ mig på instagram ??????? @ellensellgren

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se