ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 24 augusti 2013 20:52

Hej! Jag kan börja med att stolt berätta att jag har överlevt den första skoveckan. Den har faktiskt varit riktigt kul. Inte ofta man säger det om skolan...

Idag vaknade jag jätte tidigt och jag kunde inte somna om så det var bara att kliva upp och äta frukost. Igår så bestämmde jg och Linda att vi skulle fara in till stan en sväng. Så vid 2 tog jag bussen in och möttes upp av en överglad Linda. Vi hängde runt lite och hade riktigt kul i några timmar tills jag var tvungen att ta bussen hem för att sedan ha kräftskiva. Så det är de jag hr gjort idag.

Just nu är jag barnvakt åt Wilmer och Ludvig pch sen ska jag nog se lite gossip girl och bara mysa.

Haha vi träffade Justin Bieber ;)

Av Ellen Sellgren - 20 augusti 2013 18:15

Nu är andra dagen av skolan avklarad och jag faktiskt väldigt nöjd med dom här första dagarna. Det är så kul att få träffa alla nu igen! Igår så for jag in till stan efter skolan för jag behövde köpa en tubhalsduk och sedan så hamnade jag nere vid hamnen och pratade lite med några från klassen. Hann även med att ta en liten promenad med på kvällen. Idag så satt jag också med några från klassen nere vid hamnen och chillade. Nu lyssnar jag på musik och håller nästan på att somna. Man blir så trött av att vara i skolan.

Av Ellen Sellgren - 17 augusti 2013 20:34

Hej! Jag har inte bloggat på några dagar men nu är jag tillbaka igen! Just nu är jag hos mormor och morfar så därför kommer jag inte ladda upp nå bilder. Eller kanske. Det beror på om jag är på paddan, mobilen eller datorn. Jag åker hem imorgon eftersom skolan börjar på måndag. Jag längtar inte ett dugg... aja ska fortsätta ha lite lördagsmys med mig själv så ni får ha en trevlig helg! ;)

Av Ellen Sellgren - 11 augusti 2013 13:11

Idag fyller min bror 18!!! Kan inte fatta det! Eftersom att han ska ha fest sen så drar resten av familjen iväg till mormor och morfar i Älvsbyn. Men jag har en hel dag på mig att hitta på något. Maja ska komma hit senare för vi ska ge Oscar en present som vi köpte på storheden i fredags. Ska göra ett inlägg sen med allt jag köpte på storheden så fort jag har orlat sätta mig vid datorn. Just nu sitter jg och nördar gossip girl haha nä men jag ska börja se den serien för att jag hade lust... Aja hej då!

Haha bild från igår när jag hade på mig Wilmers keps. (Brist på bilder)

Av Ellen Sellgren - 9 augusti 2013 11:08

Godmorgon! Idag blir det att åka till Storheden för lite shopping! Jag behöver köpa lite saker till skolan och att ha i väskan. Funderar på om jag ska göra en haul sen när jag har kommit hem. Men det kanske inte blir så. Vi får se om jag har tid, ork och lust. Nu bloggar jag från mobilen för att jag är lat och orkar inte sätta igång datorn... Men ni får ha en trevlig dag! Hej då!

Brist på bilder...

Av Ellen Sellgren - 8 augusti 2013 21:26

idag har jag spenderat ytterligare en dag med min finaste och idag har vi fotan ännu mer. Så jag har fått vara modell rätt så mycket medan maja har fotat mig och sedan har jag även fotat henne lite. Vi har cyklat runt lite i byn för att hitta bra ställen med bra ljus och bra bakgrund. Eftersom att vi har fotat med Majas kamera så måste hon skicka bilderna till och det tar lite tid... Men jag lovar att så snabbt som möjligt så kommer dom komma ut på bloggen. Ska försöka göra en ny design också så jag kommer säkert att använda några avbilderna till det. Ha en bra fortsatt kväll. Kommer nog ett inlägg imorgon!

Av Ellen Sellgren - 7 augusti 2013 11:40

Idag regnar det. Tråkigt tråkigt. Det har ju varit så fint väder alla andra dagar. Trodde faktiskt att augusti skulle bli en varm månad men aja, bara att ta på sig långbyxor idag då. Idag ska jag vara med Maja igen. Haha det låter som att jag bara har en vän, men nej jag har fler. Vi försöker bara spendera så mycket tid som möjligt när vi kan för sen när skolan börjar så har man ingen tid till att umgås. Vet inte vad vi ska hitta på nu när det regnar. Men vi får ju se. Nu ska jag redigera lite bilder. Hej då!

Sjukt gammal bild som Majas pappa fotade på stan.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se