ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 5 augusti 2013 11:07

Förlåt för en usel uppdatering men jag kan börja med att jag har varit i stugan från lördag till söndag så jag har inte kunnat göra något inlägg eftersom att jag inte hade internet där. Har fotat väldigt mycket och jobbat lite på brännan. Tror inte jag gjorde något mer där haha.

Idag vaknade jag vid halv 11 och det gick inte att somna om för det var för varmt i rummet. Äntligen har jag en ledig vecka efter allt jobbande. Har inga planer för idag men jag får väl se om nån är hemma och vill hitta på något. Eller så tar jag bara en dag för mig själv.

Jag har jätte stor lust att shoppa men jag har bestämmt mig för att jag inte ska köpa så mycket under året utan bara saker jag verkligen behöver för att jag har räknat ihop ungefär hur mycket pengar jag ska ha med mig till Malta och eftersom att jag fyller år i november och allt typ händer nu i vinter så kommer jag ha det svårare att spara pengar till våren. Och jag vill ju kunna shoppa i Malta. Vi får se hur det blir. Mamma och pappa köper ju det mesta som jag behöver ändå.

Av Ellen Sellgren - 1 augusti 2013 15:21

Idag vaknade jag vid halv 12. Kändes rätt så skönt att få lite sovmorgon när man inte fått det på några dagar. Har hunnit vara ute med hundarna och fixat mig lite. Om ett tag åker mamma till jobbet och jag börjar jobba som vanligt. Fast idag jobbar jag bara i en timme för att pappa kommer hem rätt så snabbt efter mamma har farit.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med Maja på facetime. Efter jag har jobbat ska jag hitta på något med henne. Har inte så stora planer. Blir nog att bara ta det lungt antar jag.

Av Ellen Sellgren - 31 juli 2013 10:37

Idag var jag tvungen att kliva upp tidigt eftersom att mamma och pappa skulle fara till jobbet och jag är ju barnvakt så det var bara att kliva upp där vi 6 tiden. Nu sitter jag och halvsover i soffan medan Wilmer kollar på barnprogram. Det har regnat hela morgonen så jag tror att denna dag blir en inne dag så vi får se vad jag hittar på.

Kanske redigerar lite bilder senare som jag har fotat nu under sommarlovet. Det kanske kommer en bildbomb. Vi får se om jag hinner med att blogga mer idag. Men nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och göra mig i ordning.

Av Ellen Sellgren - 28 juli 2013 19:40

Hejsan! Nu har jag inte bloggat på flera månader men jag har hekt enkelt inte haft tid eller lust. Känns som att sommarlovet har sprungit förbi mig och skolan börjar bara om några veckor! Längtar lite efter alla kompisar men försöker njuta av dom sista veckorna jag har av ledighet. Imorgon har jag min sista jobbvecka kvar. Är barnvakt till Wilmer, min lillebror, och tjänar lite pengar på det.

Nu så är jag inriktad på att jag ska på språkresa med STS sommaren 2014. Jag funderar på att åka till Malta eftersom att det är det som typ "lockar" mest. Tänkte att jag skulle blogga om det under året. Alltså innan resan, under resan och efter resan. Det är många elever som gör det och det tycker jag är bra för då får man veta mer än vad STS skriver på deras hemsida.

Av Ellen Sellgren - 3 april 2013 19:23

Hej! visste inte riktigt hur jag skulle börja detta inlägg så det fick börja med ett simpelt "Hej". Idag har jag varit med Maja och vi har inte hittat på så mycket. Vi har varit ute och fotat tidigare idag och efter det slöat i soffan.Och självklart så har vi skrattat mycket. Har inte så mycket mer att skriva, hej då!

 

Av Ellen Sellgren - 17 mars 2013 12:07

             

Av Ellen Sellgren - 11 mars 2013 19:54

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se