ellentherandom

Direktlänk till inlägg 12 september 2013

Skola, igen

Av Ellen Sellgren - 12 september 2013 07:48

Hej! nu var det ett litet tag sedan. Jag ska snart gå till bussen men jag tänkte att jag kunde göra en liten uppdatering så ni vet att jag lever. Idag är det en helt vanlig skoldag, haha. Det är inte något speciellt som händer idag. 


Igår var jag på återträff med konfirmationen. Det var ganska kul. träffade några saknade personer och några nya. Man fick även lite information om en ledarskola om man ville gå den och jag tror jag ska gå den för om 2 år så kan jag få vara ledare i en konfirmationsgrupp och det är ett rätt så bra sommarjobb.


Annars så rullar livet på som vanligt och imorgon är det fredag och det ser jag verkligen fram emot. men ni får ha det bra! hej då! :)


   

Eftersom detta är mitt första inlääg från macbooken så får ni två heta bilder från Photo booth

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellen Sellgren - 7 januari 2014 15:31


Tråkigt att skolan börjar imorgon... Aldrig att jag kommer orka kliva upp halv 7... Men har ju inget val. Ska i alla fall få bli kul att träffa alla kompisar igen! Idag har jag varit hundvakt och sovit på soffan hela dagen haha. Riktigt skönt att...

Av Ellen Sellgren - 6 januari 2014 16:17

Idag har jag inte gjort så mycket heller. Det låter typ som att jag har haft världens tråkigaste lov men det är faktiskt väldigt sköntför nu har jag fått tid på mig att bara ta det lugnt och slippa tänka på en massa saker. imorgon är det sistya dage ...

Av Ellen Sellgren - 5 januari 2014 16:33


 

Av Ellen Sellgren - 4 januari 2014 19:45

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se