ellentherandom

Senaste inläggen

Av Ellen Sellgren - 9 april 2012 15:53

Jag vill ha fler läsare, kom igen. Det är brar några få som läser denna blogg. Tipsa era vänner!:)

Av Ellen Sellgren - 9 april 2012 15:23

Har nyss kommit ut från duschen och känner mig ny och fräsh. Maja kommer nog snart hem. Har inte så mycket att göra just nu så jag fick lite tid över att blogga. Jag har spelat fotboll med Elton och Wilmer idag. Vi använde oss av Eltons lilla leksaks boll. Tänkte kanske laga lite mat sen om jag orkar. Jag har märkt att jag inte har så långa inlägg men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva om så snälla komentera gärna om ni har några tips. Vill få en så bra blogg som möjligt.


En ful och nyduschad jag 

Av Ellen Sellgren - 9 april 2012 13:05

Idag är det måndag och det är väldigt skönt att man inte behöver kliva upp så tidigt för att gå till skolan. Är hemma själv med Elton och Wilmer just nu och sitter och väntar på att Maja ska komma hem. Blev väckt av mamma idag halv tio och fick veta att jag skulle ta ut elton. Ingen härlig morgon direkt. Kanske bloggar mer sen och lägger upp lite bilder. Snälla tyck till om min blogg:)

Av Ellen Sellgren - 8 april 2012 12:43

Är dom inte söta? 

     

Av Ellen Sellgren - 8 april 2012 12:24

Söndag idag och det är faktiskt en sun day;) Dålig humor, jag vet. Ska vara barnvakt till Wilmer snart i typ en timme. Det är inte så roligt för han är så jobbig. Hoppas han tittar på film hela tiden. Maja kommer hem imorgon. Jag längtar! Besök gärna hennes blogg. Länk finns på sidan. Skriv era bloggar så kan jag länka dom också. Jag åker på tisdag kväll till mormor och morfar istället för onsdag så jag hoppas att jag hinner träffa Maja innan. Men det ska bli kul att få vara med Valle. Han gillar verkligen mig. Jag kan lägga upp lite bilder senare. Tyck gärna till om min blogg och skriv om ni tycker att jag ska förbättra den ellen något sådant.  :D

Av Ellen Sellgren - 7 april 2012 20:10

Ja, jag sökte på ellens drömkille och då kom den här bilden fram. Prova sök med ditt namn och se vad du får.


   

Av Ellen Sellgren - 7 april 2012 19:54

Sitter och chillar just nu. Har nyss varit och matat Majas kanin. Längtar tills hon kommer hem på måndag. På tisdag ska jag till mormor och morfar och ta hand om deras lilla chihuahua Valle. Har varit barnvakt åt min lillebror Wilmer idag också. Ska se på film och tjocka mig med godis lite senare. Glad påsk!


 Av Ellen Sellgren - 31 mars 2012 21:38

Sitter just nu och myser framför datorn i mörkret. Har spelat match idag. Vann första mot baik och spelade oavgjort mot sunnanå. Imorgon möter vi lira och ett annatlag som jag inte kommer ihåg namnet på. Ska nog forsätta mysa lite framför datorn:) 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se